Crocantele de cartofi

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 1060 vizualizari

 

Foarte bune au fost pt micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 1 ou
  • 2 lg bune de cascaval ras + 2 lg
  • patrunjel si marar verde
  • oregano si cimbru uscat
  • sare, piper
  • ulei pt prajit
  • o rosie pt servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de cartofi:

Cartofii se curata si se dau pe razatoarea mica, se scug de zeama.


La fel si cascavalul se rade marunt( 2 linguri).


Se pun intrun castron, se adauga si oul si o lg-ita de marar verde, una de patrunjel tocat, un praf de cimbru si unul de oregano,sare si piper dupa gust.


Se amesteca bine bine.


Se incinge ulei intr-o cratita, se ia cate o lingura din compozitie si se pune in cratita, se aplatizeaza bine cu dosul lingurii pt a iesi subtire si crocanta.


Se prajeste bine pe ambele parti si se scoate pe farfurie, imediat se presara cu cascaval cat e fierbinte, astfel cascavalul se va topi.


Se taie felii o rosie si se pune deasupra,pt efect cate o jumatate de felie.


Restul se serveste impreuna cu crocantelele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Corinuta 1

08.07.2013, 19:43

placeeeee!

iri_iri 1

08.07.2013, 22:22

adasev12 1

08.07.2013, 23:00

multumes tuturor, pup!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Crackers vegani picanti