Crochete de pui cu caşcaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2012 | 4619 vizualizari

 

O retetă simplă, uşor de preparat, cu ingrediente la îndemâna oricui. Servite ca atare, alături de piure sau pe platouri cu aperitive, vor fi îndrăgite în special de cei mici.

 

INGREDIENTE

  • carne tocată de pui (piept, pulpe, ce doriti) - aprox 600 gr.
  • o ceapă
  • o mână pătrunjel verde, tocat
  • 3 cătei usturoi
  • două felii pâine
  • 50 ml lapte
  • 50 gr caşcaval
  • 2 ouă
  • pesmet
  • făină albă
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de pui cu caşcaval:

Treceţi carnea prin maşina de tocat. Ceapa o tocaţi marunt. Puneţi pâinea la înmuiat în laptele rece, o lăsaţi câteva minute apoi o stoarceţi bine. Curăţaţi şi pisaţi usturoiul. Într-un bol amestecaţi carnea cu ceapa, usturoiul, pâinea stoarsă, un ou, pătrunjelul tocat. Omogenizaţi şi potriviţi gustul de sare şi piper. Tăiaţi caşcavalul beţigaşe lungi.


Pregătiţi o farfurie cu făină albă., una cu pesmet şi un bol în care aţi bătut oul rămas cu un vf. cuţit sare. Încingeţi ulei într-o tigaie.


Cu mâna umedă luaţi din compoziţia de carne şi modelaţi un rotund, îl aplatizaţi, aşezaţi o bucată caşcaval şi-l acoperiţi cu carne formând crochete pe care le daţi prin făină, apoi prin ou bătut , prin pesmet , după care.l plonjaţi în uleiul încins şi.l prăjiţi uniform pe toate părţile.


Scoateţi într-o farfurie pe fundul căreia aţi aşezat un şerveţel pentru a absorbi surplusul de ulei.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pui cu caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

mena29 1

20.08.2012, 20:32

Lau 1

31.08.2012, 14:05

ce-am ratat

diaconta 1

10.10.2012, 15:06

diaconta



01.08.2012, 14:24 | Modifica
Daaaaaaaa plonjate's astea)
io nu fac ca n-am atata ulei sa le plonjez
am mai facut o tentativa,dar nu poci ca sa le fac prea mult ulei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane