Csalamadé sau amestec de murături feliate

de Panacris in Conserve, 20 Oct 2013 | 9350 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

20.10.2013, 18:10

buna buna

simona72 1

20.10.2013, 18:11

O bunatate!!! Imi ploua in gura de parca cineva ar linge o lamaie langa mine)

T I M E A 1

20.10.2013, 18:12

Foarte buna! Nu imi e pofta numai pt ca am si eu de la mama

Panacris 1

20.10.2013, 18:13

Simona

Panacris 1

20.10.2013, 18:17

Timea

Bunica 1

20.10.2013, 18:20

Foarte buna! Da mai lasa din zerourile gramelor ca par cantitati enorme)

Merisor 1

20.10.2013, 18:29

Ce buna o fi si asta!

Panacris 1

20.10.2013, 18:35

Buni asta e și ideea

Bucataras Medi 1

20.10.2013, 18:35

chiar asa.........cate zerouri

Panacris 1

20.10.2013, 18:36

Oricum, parcă mi-a ieșit mai mult ca și anul trecutdeși am folosit cam acelaeși cantități

Panacris 1

20.10.2013, 18:37

Buni, Medi astea-s pentru Miha

Panacris 1

20.10.2013, 18:38

Bonus, exercițiu de matematică, să nu uităm unitățile de măsură

alilianaa 1

20.10.2013, 19:12

tare bune

adnia 1

20.10.2013, 19:24

bune, bune!

Rocsi 1

20.10.2013, 19:28

Super bune or mai fi

Constelatialeu 1

20.10.2013, 20:00

Aurelia 07_07 1

20.10.2013, 20:02

Cred ca sant foarte bune

adry88 1

20.10.2013, 21:07

diaconta 1

22.10.2013, 23:41

si mie-mi place salata asta a lenesilor )))

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosar umplut cu conopida, in otet