Cuburi de patrunjel

de Sylvia in Conserve, 17 Iun 2010 | 7697 vizualizari

COMENTARII (16)

Miha 1

17.06.2010, 11:14

Vazusem ideea asta candva si la Sabina, dar n-am apucat sa o pun in practica. E o idee excelenta.

Roxana 1

17.06.2010, 11:18

ce idee buna, si ce frumos arata, zici cas caramele )

Julie 1

17.06.2010, 11:18

Inteligenta idee!

Sylvia 1

17.06.2010, 11:19

Sa stii ca eu am facut si din supa de vita foarte concentrata si grasa cu multe legume si mai sarata si au iesit bestiale dar era descarcat aparatul. Le-am tinut si pe alea la congelator pt siguranta si eu fost foarte bune, se poate inlocui vegeta si alte adaosuri.

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 11:21

grozava, grozava ideea................retinut

Sylvia 1

17.06.2010, 11:21

Eu am auzit de el pe un site cu mamici dar nu am pus in practica pana de curand ideea si am aplicat si metoda cu oparitul si racitul brusc al patrunjelului si sa stiti ca ii da un gust foarte puternic.

silvi0ara 1

17.06.2010, 11:24

Rocsi 1

17.06.2010, 11:26

ce frumoase

nadina73 1

17.06.2010, 18:29

in primul rand felicitariesti geniala sylvia5 furcu

mcatalina 1

19.06.2010, 23:47

Eu,pun de vara frunze crude de leustean ,sau amestecate cu patrunjel ,fara sare numai apa si iarna le pun direct in farfuria cu ciorba,Am cumparat forme diferite pentru gheata(mere ) si sunt foarte aspectoase aspectoase .

Adinacarla 1

20.06.2010, 09:02

super ideea....tocmai am adus de la tara de la soacra mai multe 'frunze verzi": patrunjel, marar, telina....am sa le fac si eu cubulete...

Sylvia 1

20.06.2010, 13:13

Mcatalina sunt execlente din orice verdeata si eu o sa fac din leusean anul asta acum am numai la borcan cu otet ca asa l-am primit din Romania.

Sylvia 1

20.06.2010, 13:13

Adina sa faci ca se pastreaza mai usor si sunt dozate asa

Ina 1

20.06.2010, 13:51

interesanta idee, Sylvia ! Eu imi pastrez verdeturile congelate direct in pungi, mai ales leustean si marar ...ca patrunjel verde am toata iarna in gradina... nu ingheatza

mihaelar63 1

02.07.2010, 23:15

adinaciosescu 1

07.07.2010, 23:10

la favoriteeee te mai astept

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Morcovi si patrunjel la borcan