Cuiburi cu nuca si scortisoara

de Miha in Prajituri, 16 Sep 2009 | 4528 vizualizari

COMENTARII (15)

Oana 1

16.09.2009, 19:37

Valeu, Mihaaa Cat de bun trebuie sa fieeee Zaharul caramel se topeste peste aluat?

leoflori 1

16.09.2009, 20:24

hop si eu! eu nu am rabdare si-am venit!

rivka 1

16.09.2009, 21:06

desi mie nu-mi plac nucile nu le pot manca cred ca e foarte buna si aromata prajitura asta, arata foarte bine ca de altfel tot ce faci tu, foarte frumos!

Miha 1

16.09.2009, 22:56

Multumesc dragele mele!

Miha 1

16.09.2009, 22:57

Oana zaharul se topeste peste aluat dar ramane si peste nuca si e buuuun.Azi toata ziua am crantanit la nuca.

Oana 1

17.09.2009, 00:10

Cred ca maine cumpar nuca sau ma apuc sa sparg nucile de anul trecut (le am intr-o cutie in balcon...or mai fi bune? )

Miha 1

17.09.2009, 00:54

Daca n-a fost umezeala eu cred ca-s bune.

Oana 1

17.09.2009, 21:18

Am cumparat miez de nuca Daca am timp maine, o execut!

Miha 1

18.09.2009, 17:04

Ce avatar mumos draga Oana!

Oana 1

18.09.2009, 17:36

Multumesc Miha Am amanat putin prajitura, Vlad sta in we la bunici, asa ca poate luni...

Oana 1

10.12.2009, 15:19

Miha, nota 20! Nu-ti spun cat de muuult imi place! Am facut mai devreme si acum rontaim nuca si e atat de buuuuuuuuuuuuuuuuuun Merge super de sarbatori in loc de cozonac!!!

Michelle 1

10.12.2009, 16:00

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta