Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia , pentru iarna

de Ina in Conserve, 22 Iul 2012 | 52593 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

22.07.2012, 20:55

Super.Eu tot la congelator pun, dar ca o toc nu foarte marunt!

laura_n 1

22.07.2012, 20:55

bine tare faci Ina! bravoo,buna tare o ciorbita

MotanLaOale 1

22.07.2012, 20:56

Ina 1

22.07.2012, 20:57

La cat sunt frunzele de mici, nu trebuie tocata

Mitinita 1

22.07.2012, 21:06

nu apuc nici loboda,nici stevie prin zona asta

Panacris 1

22.07.2012, 21:10

Super!
Eu folosesc doar spanac si urzici
Am o problema cu loboda si stevia In copilarie adunam loboda si stevie, ptr. mancarea porcilor,
Si am ramas cu o pata pe creier
Cred ca a sosit timpul sa trec si peste handicapul asta!

Ina 1

22.07.2012, 21:13

Cris, mama mea nu gatea urzici si loboda. De cand m-am maritat nu ratez sa gatesc an de an asttfel de verdeturi pline de sanatate

T I M E A 1

22.07.2012, 21:16

lasa Cris, eu nu mananc nici o frunza in ciorbe . Salata o mananc ca salata si atat. Si spanacul scazut tocat marunt, marunt.

Sim0na 1

22.07.2012, 21:45

Si eu mi-am facut provizii ptr iarna.. din pacate nu foarte multe

Lau 1

22.07.2012, 21:55

mamaieelena 1

22.07.2012, 22:47

mie mi-ar trebui o camera frigorifica pentru cate provizii as dori sa fac in fiecare iarna oricum Ina multumesc pentru sfaturi care sunt foarte utile

Bya Ralu 1

23.07.2012, 12:22

gaby_gabytza 1

23.07.2012, 15:20

lia maria 1

23.07.2012, 15:55

"cine-i harnic si munceste are tot ce vrea" bravo Ina tot asa procedez si eu

susu 1

26.07.2012, 21:02

asa le pastrez si eu doar ca stevia o oparesc la fel ca vita cu apa si sare

Aurelia 07_07 1

27.07.2012, 07:17

O Ina am de toate in gradina numai loboda nu am.Anul acesta in concediu nu am gasit macar putina saminta .Cind mai gatesti loboda vin si eu la o portie.

Ina 1

06.08.2012, 22:11

cu drag

mihaelar63 1

20.08.2012, 03:49

Ina ai loboda rosie de gradina ?

Ina 1

20.08.2012, 15:05

da, Mihaela , si verde si rosie

susu 1

06.04.2015, 14:34

Si eu ma aprovizionez cu verdeturi insa le pun crude pe toate si sunt minunate. Am mai gasit varianta asta cu oparitul. Spune-mi te rog de ce diferenta asta intre loboda si stevie? de ce nu pui stevia si spanacul tot congelate? mersi anticipat

Ina 1

07.04.2015, 17:11

Frunzele de loboda au o alta structura, sunt mai carnoase ( chiar ... casante, daca pot spune asa ) ( mai ales loboda verde ) .
Spanacul si stevia le oparesc 1-2 secunde , pentru ca altfel se cam "flescaie" la decongelare . Poate e doar o impresie a mea, dar prefer sa le oparesc .
Scuze de intarzierea raspunsului

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet (reteta Motan)