Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Inainte ca verdeturile sa imbatraneasca in gradina, imi fac provizii in congelator.
Loboda: Frunzele de loboda le spal bine in mai multe ape, apoi le scurg cat de bine pot ( eventual folosesc uscatorul de salata) . In pungi curate asez loboda in portii potrivite pentru o mancare, apoi presez bine pentru a elimina aerul si rulez sau leg punga la gura. Pastrez la congelator si astfel pot prepara ciorbita de loboda toata vara si toamna, cand in gradina deja se usuca.
Spanac si stevie: Spalam bine frunzele, in mai multe ape curate. Indepartam nervurile proeminente, pastrand doar partea frageda pe care o scufundam 2 secunde in apa clocotita, doar cat sa se inmoaie putin. Scurgem bine de apa si punem in pungi pe care le vom pastra la congelator.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult