Cum se face untul de casa

de Mitinita in Mancare copii, 5 Apr 2011 | 18970 vizualizari

COMENTARII (31)

elena1988 1

06.04.2011, 12:42

mihaelaM 1

06.04.2011, 14:29

mda...o sa incerc si eu

Ioana13 1

07.04.2011, 10:02

Untul se face si din smintina grasa, luata de la tarani. Nu e obligatoriu sa fie laptele fiert. Se puna un borcan mare de smintina(de 800 gr) intr-un vas, se mixeaza pina ajunge la stadiu de frisca (arata ca frisca batuta) si apoi se mai mixeaza pina se ingalbeneste si se formeaza untul... adica pina da apa. Apoi se spala in citeva ape pina ramine apa limpede. Intr-un vas rotund se invirteste (vasul cu untul) cu putere,... si se da o forma rotunda! Daca doriti

Mitinita 1

07.04.2011, 10:33

multumesc Ioana . La noi nu se gaseste smantana la tarani,chiar numai lapte vand si poate niste branza si eu fierb laptele ca e nepasteurizat si mai am si copii mici. Buna ideea cu spalatul,prima oara mi-a ramas putina zeama si s-a acrit.

Mitinita 1

07.04.2011, 10:34

a facut o prietena la blender si a iesit

Anett 1

22.12.2014, 14:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Colarezi fini