Cum se prepara visinata

de Rocsi in Bauturi, 15 Iul 2011 | 6043 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Nu va dau cantitatile exacte pentru ca am pus dupa ochi!! asa ca puneti in functie de cate visine aveti, alcool dupa cat doriti sa iasa de tare visinata.

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
  • alcool de 95 de grade
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Indepartam coditele visinelor si le spalam bine.

le punem la scurs pe o sita.

intr-un borcan mare de sticla(eu am pus in unul de 5 kg) incepem sa asezam visinele.

punem un rand de visine,unul de zahar,iar visine,iar zahar,iar ultimul strat trebuie sa fie neaparat de zahar.

tineti borcanul in bucatarie.

amestecati in borcan zilnic,cam de 2-3 ori pe zi,pana ce zaharul se topeste,cam in 3,4 zile ar trebui sa se topeasca.

dupa ce s-a topit zaharul ,peste visine punem alcool(faceti visinata cat de tare doriti).

de acum dam visinata intr-un loc rece.

o lasam vreo 3,4 zile,apoi strecuram visinele si le aruncam,iar visinata o punem in sticle si o tinem la rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

20.07.2011, 19:10

poate sa aiba o super culoare daca nu le ai cu bautura nu bei

Ubulika 1

26.07.2011, 21:11

pffff sa tot fie 10 ani de cand n`am mai baut de-asta...daca nu mai bine

Rocsi 1

26.07.2011, 21:15

hai la un paharel

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata