Cupcakes cu spumă de zmeură şi ciocolată albă

de madi_marin in Prajituri, 16 Iun 2012 | 1966 vizualizari

 

Ador zmeura!E atât de delicată şi delicioasă! Am vrut să fac un desert rapid şi cum am descoperit de curând că îmi place să fac brioşe, m-am gândit să le pun şi o pălărioară de spumă aromată! Sper să vă placă!

 

INGREDIENTE

Pentru 10 cupcakes:

  • 150 g ciocolată albă
  • 100 g unt
  • 150 g zahăr
  • 2 ouă
  • 2 linguri rase cu brânză dulce
  • 200 g făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • zmeură

Spuma:

  • 150 ml frişcă lichidă
  • zmeură
  • 2 linguriţe de miere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu spumă de zmeură şi ciocolată albă:

Ciocolata, untul şi zahărul se pun la foc mic într-o crăticioară să se topească. Se toarnă apoi într-un castron.


Se adaugă ouăle pe rând amestecând bine după fiecare, esenţa, brânza dulce şi făina cernută cu praful de copt.Se amestecă totul foarte bine.


Se pun hârtiuţele în forma de brioşe, apoi se pune în fiecare câte o lingură de compoziţie, câteva zmeurele, apoi iar puţină compoziţie şi deasupra iar zmeurele. Se coc la foc potrivit cam 20-25 de minute. Se dau la răcit.


Pentru spumă se mixează frişca, apoi se adaugă zmeura şi mierea. Dacă are aspect de tăiat crema se amestecă energic cu o lingură şi va căpăta consistenţă cremoasă.


Pe brioşele răcite se pune spuma de zmeură şi se ornează după imaginaţie.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu spumă de zmeură şi ciocolată albă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

madi_marin 1

19.06.2012, 20:02

ionela....multumesc... ma bucur ca iti place...

bianca92 1

17.10.2013, 10:40

vai ce bunatate

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 08:45

apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si fructe de padure