Curcan bucati cu legume la cuptor

de Sylvia in Curcan, 12 Feb 2010 | 9800 vizualizari

COMENTARII (16)

Bunica 1

12.02.2010, 15:13

Foarte bun ! Noi consumam in mod frecvent carne de curcan . Reteta postata de tine mi-a dat si alte idei. Merci,Sylvia !

mihaelar63 1

12.02.2010, 16:13

ce bine arata si cruda

gabrielP 1

12.02.2010, 16:58

Sper sa ne primesti si pe noi la o portie Arata bestial.

Sylvia 1

12.02.2010, 17:42

Servesc pe toata lumea cu drag Gabriel ai sosit la timp

Sylvia 1

12.02.2010, 17:44

Bunica ma bucur ca va placut reteta, carnea de curcan este una dintre preferatele mele, aromata si gustoasa. Am facut si iepurele impanat cu slanina si usturoi multumesc de sfat ,inca nu am apucat sa postez reteta.

Sylvia 1

12.02.2010, 17:48

Mihaela parca mai bine totusi gatita iti pregatesc o portie

rivka 1

12.02.2010, 19:36

Bunica 1

12.02.2010, 19:52

Sylvia , iti ma vand un pont: daca nu ai timp sa-l marinezi , inainte de a-l gati il freci bine cu lamaie. Multe secrete le-am invatat de la soacra mea, care era o gospodina foarte buna. De fapt de la dansa am invatat sa gatesc.

Sylvia 1

12.02.2010, 20:21

Bunica multumesc o sa retin pontul si eu am invatat multe de la bunica mea o gospodina desavarsita .

Teo 1

12.02.2010, 21:38

hai , vindeti tot nu mai tineti ascunse ''secretele culinare'';cui nu i-ar placea un curcan gata pregatit? si pt. ca ''lasam sec'' trebuie sa primim cate unul de la fini , dupa obicei; reteta o sa-mi prinda bine!

mihaelar63 1

13.02.2010, 01:19

bine , multumesc , m-am razgandit si o sa accept

ionix 1

13.02.2010, 11:55

delicios

Sylvia 1

13.02.2010, 12:23

Teo si eu gatesc curcan des ca imi place f tare fac si intreg in ziua de An Nou desi iese mai bun pregatit pe bucati, in fiecare an cand se apropie revelionul ma trezesc cumparand curcan intreg parca nu pot sa incep Anul fara un curcan pe masa desi nu il mancam tot niciodata O sa mai cat si eu retete cu curcan sa va ajut sa "dovediti" curcanul de la fini frumos gest cu darul.

Sylvia 1

13.02.2010, 12:24

Mihaela au aici fracezii niste fripturi in sange ca mi se face parul maciuca si cand le vad in reviste de asta zic oricanc mai bine o portie " patrunsa bine "

Sylvia 1

13.02.2010, 12:25

Ionix dau la schimb cu ceva bun de la tine

ionix 1

13.02.2010, 13:09

de la mine mai rar vezi ceva bun dar la tine saliveeeeeeeeeeez mereeeeeeeeeeeeeu

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta