Curcan cu ciuperci si galuste de cartofi

de La Ancuta in Curcan, 7 Dec 2010 | 4205 vizualizari

COMENTARII (25)

nadina73 1

07.12.2010, 02:36

va sa zica nu dormi? revin cu furcile inca nu e aprobata reteta

Miha 1

07.12.2010, 08:46

marcela1979 1

07.12.2010, 08:56

giuliana 1

07.12.2010, 09:15

MotanLaOale 1

07.12.2010, 09:55

buna si arata bine

La Ancuta 1

07.12.2010, 10:27

Nadina si eu sunt pasare de noapte, ca numai noaptea pot posta retete in liniste (fara pitic in carca)

La Ancuta 1

07.12.2010, 10:27

Miha

La Ancuta 1

07.12.2010, 10:28

Carla, Giuliana poftiti

La Ancuta 1

07.12.2010, 10:28

Motanelule iti multumesc

lilik 1

07.12.2010, 10:51

ce bine arata

RuxyRux 1

07.12.2010, 11:14

Ce culori super!

La Ancuta 1

07.12.2010, 11:14

Multumesc Lilik

La Ancuta 1

07.12.2010, 11:15

Ruxy

kamy 1

07.12.2010, 12:29

super 5f da dc se baga cub de paine in galustele de cartofi??

La Ancuta 1

07.12.2010, 12:35

Multumesc kamy. Ca sa fie mai dichisite, cred. E foarte interesant sa dai de cubuletul acela inauntru

Dana Cristea - pusikmea 1

07.12.2010, 12:35

f bn arata

La Ancuta 1

07.12.2010, 12:57

Dana

AndreeaMaria 1

07.12.2010, 14:11

ce bine arata!! trebuie sa o incerc 5F

La Ancuta 1

07.12.2010, 14:24

Multumesc Andreea. Spor la gatit

mena29 1

07.12.2010, 20:59

MIUTA 1

07.12.2010, 21:56

excelent arata super bun si 5 furcu mari

kamy 1

07.12.2010, 22:04

aha...ok

La Ancuta 1

07.12.2010, 23:51

Mena, Miuta

adriana_bobu 1

08.12.2010, 15:58

La Ancuta 1

08.12.2010, 21:25

Multumesc Adriana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan, marinate cu vegeta si legume la cuptor