Curcan in vin si suc de portocale

de ANCA in Curcan, 18 Ian 2010 | 15163 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras 1

19.01.2010, 00:04

Miha 1

19.01.2010, 00:17

Super! Bai, mie mi-e cam foame, de ce oare nu ma duc la culcare?

Bucataras 1

19.01.2010, 00:36

io beau un coniac sa-mi fac curaj...

rivka 1

19.01.2010, 09:29

o dai pe bautura ...de foame .
glumesc.

arata super imi inchipui cat e de bun nu am mai cumparat curcan de foarte multa vreme eu gasesc de cumparat made in turcia, is buni dar cred ca al tau de la tara e si mai bun.
sunt si eu curioasa ce aroma ii da portocala, stiu reteta Irinei, il voi face si eu neaaparat.

ANCA 1

19.01.2010, 10:23

Rivka, cu siguranta merita sa faci asa friptura, o sa vezi ca iese deliciu curcanul cu sosul asta!!

Oana 1

19.01.2010, 12:51

Ce bine arata Mai ai vreun copanel??

ANCA 1

19.01.2010, 14:50

am Oana, ca erau 4 bucatoaie tapene, papa Muf unul si unul vine spre tine!

Irina 1

19.01.2010, 18:47

Bravo! Si eu am scos niste curcan din frigider sa le fac puilor sa pape.
Interesanti cartofii cu malai!

Teo 1

19.01.2010, 21:17

asata zic si eu :n-am facut niciodata cartofi cu malai dar, cred ca sunt usor crocanti.

ANCA 1

19.01.2010, 22:02

da, Teo, sunt crocanti putin la suprafata si pufosi inauntru! iar uleiul de porumb le da o aroma f buna! important e sa nu se coaca la foc tare, sa nu se arda, si tava la jumatea cuptorului sau chiar mai sus.

mihaelar63 1

20.01.2010, 17:22

m-as da si eu la curcanul asta , dar cred ca e prea bun sa mai fi ramas

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:43

Anca ,ai facut o treaba minunata cu curcanul asta.

ANCA 1

16.02.2010, 20:05

Silvi, multumesc

carmen11 1

05.04.2011, 18:07

minunata reteta pentru curcan!!!!!
am facut-o si toti m-au laudat!!!!si tinand cont ca nu e meritul meu am zis sa-mi fac cont sa iti multumesc, deci, MULTUMESC!!!!!

aziz 1

05.04.2011, 18:35

anca ti-au scos de la arhiva curcanul super reteta

ANCA 1

10.04.2011, 10:41

Carmen, ma bucur ca v-a placut!
@Aziz, pai da mah, e pentru cunoscatori reteta..

kukibella 1

10.04.2011, 11:01

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci umplute - reteta de post

pe 18.03 la 17:55

Samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

Reteta de arpacas cu legume, de post

de Ksenya 5

pe 09.03 la 15:30

TOP
utilizatori

Rocsi

2023 puncte

MotanLaOale

1103 puncte

mihaelar63

696 puncte

dantes

663 puncte

vasimur

405 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spate de curcan cu cartofi - la cuptor