Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dupa idei preluate de la Irina (friptura) si Rivka (garnitura), am personalizat putin retetele dupa gustul meu, si iata rezultatul:)
Pulpele le-am taiat si le-am asezat intr-o tava.
Uleiul l-am amestecat cu condimetele, si cu o pensula de bucatarie, am uns bine carnea pe toate partile, apoi am lasat-o la rece 2 ore, sa se patrunda bine aromele.
Apoi am adaugat vinul si zeama de la o portocala si am pus tava la cuptor, la 200 grade, acoperita cu capac, pana este aproape gata carnea(o ora jumate l-am lasat eu, fiind curcan de la tara, deci ceva mai tare), apoi am adaugat sucul de la cealalta portocala si am mai lasat la cuptor 15-20 minute.
Garnitura: cartofii i-am taiat cuburi mari. Intr-un castronel, am amestecat bine uleiul cu toate condimentele si usturoiul, apoi am adaugat totul peste cartofi, am amestecat, si peste ei am presarat malai. I-am pus la cuptor la 180 grade in tava tapetata cu hartie de copt.
Totul a fost delicios!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult