Fasii din piept de curcan cu piure de mazare

de -Licurici- in Curcan, 18 Aug 2015 | 1666 vizualizari

 

Am vazut multe retete cu fasii picante la cuptor si am zis sa incerc. De obicei, le faceam in ulei, dar au iesit mult mai bine la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 600g mazare
  • o ceapa
  • 100g unt
  • 4 linguri faina
  • 200g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • boia, piper, sare, fulgi chilli, condimente picante pt. pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasii din piept de curcan cu piure de mazare:

Pieptul de curcan l-am spalat, apoi l-am taiat fasii. L-am dat cu condimente si l-am bagat la frigider, aproximativ o ora.


Intr-o punga, am pus fulgii de porumb si i-am zdrobit putin, intr-o farfurie adanca am pus faina, iar ouale le-am amestecat cu laptele, sare, piper si fulgi de chilli. Am dat fasiile de carne prin faina, prin ou si prin fulgii de pormb, apoi le-am asezat intr-o tava cu foaie de copt. Le-am bagat la cuptorul preincalzit pentru 15-20 min si le-am intors o data, sa se rumeneasca pe ambele parti.


Am pus mazarea in apa clocotita si am fiert-o 30 min, iar ceapa am calit-o putin. Cand a fost gata, am amestecat mazarea cu ceapa si untul la blender.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasii din piept de curcan cu piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

19.08.2015, 21:58

-Licurici- 1

20.08.2015, 10:01

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu busuioc si usturoi