Fasii din piept de curcan cu piure de mazare

de -Licurici- in Curcan, 18 Aug 2015 | 3618 vizualizari

 

Am vazut multe retete cu fasii picante la cuptor si am zis sa incerc. De obicei, le faceam in ulei, dar au iesit mult mai bine la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 600g mazare
  • o ceapa
  • 100g unt
  • 4 linguri faina
  • 200g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • boia, piper, sare, fulgi chilli, condimente picante pt. pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasii din piept de curcan cu piure de mazare:

Pieptul de curcan l-am spalat, apoi l-am taiat fasii. L-am dat cu condimente si l-am bagat la frigider, aproximativ o ora.

Intr-o punga, am pus fulgii de porumb si i-am zdrobit putin, intr-o farfurie adanca am pus faina, iar ouale le-am amestecat cu laptele, sare, piper si fulgi de chilli. Am dat fasiile de carne prin faina, prin ou si prin fulgii de pormb, apoi le-am asezat intr-o tava cu foaie de copt. Le-am bagat la cuptorul preincalzit pentru 15-20 min si le-am intors o data, sa se rumeneasca pe ambele parti. 

Am pus mazarea in apa clocotita si am fiert-o 30 min, iar ceapa am calit-o putin. Cand a fost gata, am amestecat mazarea cu ceapa si untul la blender. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasii din piept de curcan cu piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu smantana