Cottage pie cu carne de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 19 Feb 2013 | 2258 vizualizari

 

Data trecuta am facut dupa reteta lui gaby,cu carne de porc ,asta a iesit mult mai gustoasa

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de curcan
  • cartofi (6-7)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc,boia dulce,sare,piper,ghimbir,fulgi de chilli
  • vin alb
  • Pentru piure:
  • unt
  • lapte
  • parmezan ras
  • vegeta,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cottage pie cu carne de curcan:

Cartofii se taie cuburi si se pun in apa cu sare la fiert.


Separat intr-o tigaie wok punem ceapa tocata marunt la calit, adaugam si morcovul dat pe razatoare. Adaugam ulei de masline si lasam la calit pana se inmoaie ceapa, adaugam carnea si condimentele. Amestecam foarte bine ingredientele, iar cand carnea se face alba se stinge cu vinul alb. Se adauga un pahar de apa si 1 cub maggi de supa sau supa daca aveti facuta si se lasa la foc mic pana scade zeama, se adauga si 2 foi de dafin si dovlecelul taiat cuburi si usturoiul strivit.


Cartofii cand sunt gata se scurg se apa, se adauga untul, lapte cald, parmezan ras si se ameseca pana devine o pasta fina. Intr-un vas termorezistent se pune carnea cu legumele, iar deasupra se pune piureul de cartofi cu model sau fara. Se baga la cuptor circa 15 minute la 200 de grade pana se rumeneste putin piureul.


Se serveste cu muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cottage pie cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

gaby_gabytza 1

20.02.2013, 11:21

place

Bya Ralu 1

20.02.2013, 12:35

multu

roxana_simona 1

20.02.2013, 16:20

bunnnnnnnnnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco