Cottage pie cu carne de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 19 Feb 2013 | 4411 vizualizari

 

Data trecuta am facut dupa reteta lui gaby,cu carne de porc ,asta a iesit mult mai gustoasa

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de curcan
  • cartofi (6-7)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc,boia dulce,sare,piper,ghimbir,fulgi de chilli
  • vin alb
  • Pentru piure:
  • unt
  • lapte
  • parmezan ras
  • vegeta,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cottage pie cu carne de curcan:

Cartofii se taie cuburi si se pun in apa cu sare la fiert.

Separat intr-o tigaie wok punem ceapa tocata marunt la calit, adaugam si morcovul dat pe razatoare. Adaugam ulei de masline si lasam la calit pana se inmoaie ceapa, adaugam carnea si condimentele. Amestecam foarte bine ingredientele, iar cand carnea se face alba se stinge cu vinul alb. Se adauga un pahar de apa si 1 cub maggi de supa sau supa daca aveti facuta si se lasa la foc mic pana scade zeama, se adauga si 2 foi de dafin si dovlecelul taiat cuburi si usturoiul strivit.

Cartofii cand sunt gata se scurg se apa, se adauga untul, lapte cald, parmezan ras si se ameseca pana devine o pasta fina. Intr-un vas termorezistent se pune carnea cu legumele, iar deasupra se pune piureul de cartofi cu model sau fara. Se baga la cuptor circa 15 minute la 200 de grade pana se rumeneste putin piureul.

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cottage pie cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza