Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Brindusa in Pui, 25 Ian 2010 | 5764 vizualizari
mihaelar63 1
pe gustul meu , merge la favorite . brandusa cu ce e presarat orezul ?cu piper ? eu le vad ca niste seminte mici .
ana 1
arata super ,il incerc si eu
Brindusa 1
mihaela, orezul e facut (nu presarat) cu boabe de mustar negru. Prin fierbere boabele astea se inmoaie si cand le mananci pocnesc usor in gura. F bun.
bine am vazut eu seminte ,ador mustarul gen dijon cu boabe intregi
PapaBun 1
Vad insa ca n-ai pus orez basmati ci clasic?
Nu-mi mai aduc aminte ce orez e, caci reteta asta e facuta cam acum 2 saptamani. De obicei folosesc orez basmati, dar daca n-am timp sa ajung la magazinul arabesc de unde il cumpar, folosesc cu bobul lung.
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 20:52
de laura_n 7
la 18:55
de Bucataras 6
la 10:49
de Miha 9
ieri la 19:58
ieri la 18:06
12 comentarii
de gaby_duceag 8
11 comentarii
10 comentarii
11 voturi
10 voturi
RODIMUR
Rocsi
Sim0na 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina1985 5
cati 1
Georgeta1981 1
cristyn 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!