Curry rosu Thailandez cu sparanghel si taitei

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 1 Feb 2016 | 1158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 2 linguri pasta de curry rosu
  • 1 cutie lapte de cocos degresat
  • 100 ml supa de legume
  • 3 linguri zahar brun
  • 2 linguri sos de peste
  • 2 linguri sos de soia
  • 400 grame taitei
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 legatura sparanghel
  • 1 mana broccoli
  • 1 morcov
  • 1/4 varza rosie
  • seminte de susan
  • lime
  • cateva frunze proaspete de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry rosu Thailandez cu sparanghel si taitei:

Se incalzeste, la foc mare, o lingura de ulei intr-un wok si se soteaza ceapa tocata, impreuna cu ghimbirul, 3-5 minute. Se adauga pasta de curry si se gateste 1 minut. Se adauga laptele de cocos, zaharul, sosul de peste si cel de soia si supa.


Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa 15 minute sau pana se ingroasa.


Se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.


Intre timp, se toaca sparangheul nu foarte marunt, ceapa julienne, se rade morcovul pe razatoarea mare, se desface broccoli in buchetele si se toaca varza fin.


Intr-un wok, se incalzeste o lingura de ulei si se soteaza ceapa, sparanghelul, broccoli si morcovul pana cand sparangheul si broccoliul au o culoare de verde intens. Se adauga taiteii, se amesteca, apoi se adauga sosul. Se amesteca cu grija pana la omogenizare.


Se serveste cu felii de lime, varza rosie deasupra, seminte de susan si frunze proaspete de busuioc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curry rosu Thailandez cu sparanghel si taitei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

02.02.2016, 08:11

Inca o reteta frumoasa si deosebita!

Satisfyyourcravings 1

02.02.2016, 21:39

Panacris 1

29.05.2016, 14:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu crema cu lapte de cocos, caju si zmeura