Cus cus cu pulpe de pui

de adry88 in Pui, 27 Apr 2013 | 11522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cus cus
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 4 copanele
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 cana de bere
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu pulpe de pui:

Amestecam mustarul cu condimetele si berea dupa care adaugam pulpele de pui spalate,acoperim si dam la frigider 30 min.

Asezam pulpe intr-o tava,adaugam siropul in care am tinut pulpele si 1 lingura de unt.

Dam la cuptor pana se rumesc frumos.

Cus cus il fierbem in apa cu sare,dupa care il scurgem de apa.

Intr-o tigaie calim ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare si pasta de ardei,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam cus cus si lasam cca 5 min sa se caleasca impreuna.

Eu am adaugat la final si ceapa verde tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu legume si pui