Pilaf cu ciocanele la cuptor

de madi_marin in Pui, 20 Ian 2011 | 4148 vizualizari

 

Pentru ca am vazut reteta la Ruxy...si mi-a fost pofta.....am facut si eu astazi. Este atat de simplu de pregatit si atat de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • condimente pentru carnea de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciocanele la cuptor:

Ceapa se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei. Se adauga orezul spalat si scurs si apa de trei ori mai multa decat cantitatea de orez. Se pune vasul la cuptor pana ce orezul se umfla frumos si apa scade. Se potriveste gustul cu sare piper.


Ciocanelele se spala, se sterg , se ung cu ulei si se condimenteaza. Se pun intr-o tava cu putin ulei si apa, apoi se pun si ele la cuptor pana se rumenesc.


Se serveste pilaful cu ciocanele si salata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciocanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

23.01.2011, 22:21

Arata tareee delicios!!!!

Panacris 1

28.12.2013, 10:22

MaryanYma 1

26.05.2014, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute deosebite