Pui la tigaie cu piure de cartofi si sos de soia

de Valclaudia in Pui, 16 Aug 2015 | 2682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui superioare, 500 g (5 bucati am avut eu)
  • 3 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • boia dulce
  • 100 ml apa rece
  • 1/2 lingurita mix din boabe de piper
  • 1 kg cartofi
  • 150 ml lapte cald
  • 100 gr. unt
  • sos de soia (din comert)
  • boabe de piper colorat diferit
  • verdeata proaspat tocata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tigaie cu piure de cartofi si sos de soia:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete, ii spalam bine sub jet de apa rece si ii punem la fiert in apa cu sare pana patrunde usor furculita in cubulete.


Pulpele se curata de piele, se clatesc in apa rece si se pun in tigaia incinsa in care am pus trei linguri de ulei.


Presaram sare dupa gust si boabele de piper, lasam bucatuile de carne sa se prajeasca usor pe ambele parti, adaugam apoi 100 ml apa rece si acoperim tigaia, lasand carnea sa se gateasca la foc mic pana scade apa.


Prajim uniform carnea pe toate partile, apoi oprim focul si presaram boia dulce peste bucatile de carne.


Scurgem apa de pe cartofii fierti, adaugam untul, apoi mixam cartofii pana obtinem o pasta ferma.


Adaugam lapte cald cat este nevoie pentru a obtine consistenta dorita la piure.


Servim carnea de pui cu piure de cartofi peste care turnam putin sos de soia.


Daca va place mancarea picanta nu ezitati sa presarati si cateva boabe de piper diferit colorat.


Decorati cu frunze proaspete de patrunjel sau telina si serviti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tigaie cu piure de cartofi si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

17.08.2015, 20:08

Rocsi 1

17.08.2015, 21:05

Prea pe gustul meu este totul!

mihaelar63 1

18.08.2015, 10:10

Putine seminte la reteta aceasta M-ai obisnuit cu mai multe

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti din piept de pui