File de pui invelit in kaiser

de oana_d in Pui, 31 Mar 2013 | 1415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 500 g kaiser afumat sau bacon,
  • rozmarin maruntit,
  • praf de paprika,
  • sare,
  • piper,
  • un pahar de vin alb, sec (200-250 ml).
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui invelit in kaiser:

Pieptul de pui l-am portionat ca pe niste snitele mici, am batut carnea si am dat-o prin amestecul de rozmarin, paprika si sare.

Dupa aceea, am feliat bucata de kaiser pe lungimea ei, apoi am rulat fiecare file de pui in cate o suviţă de kaiser, prinzand cu scobitori capetele.

Rulourile le-am pus unele langa altele intr-o tava de aragaz, am dat pe deasupra un praf de piper si am turnat vinul.

Am acoperit cu folie de aluminiu si am lasat in cuptorul incins in prealabil, la foc mic, timp de 2 ore. In ultimele 10-15 minute, am lasat tava descoperita, sa scada sosul de vin si sa se rumeneasca frumos rulourile. Dupa aceea am inchis focul si am scos tava din cuptor.

Se pun cate 2-3 fileuri de portie si se servesc cu cartofi prajiti si cu salata de ardei copti sau muraturi.



 

TIPS-URI

1

nu sunt

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui invelit in kaiser" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

laura_n 1

31.03.2013, 22:15

arata perfect toata combinatia

Rocsi 1

31.03.2013, 22:39

Super bunatate

oana_d 1

01.04.2013, 12:28

Va multumesc, va puuuuup! <3

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu copanele de pui