File de pui invelit in kaiser

de oana_d in Pui, 31 Mar 2013 | 1229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 500 g kaiser afumat sau bacon,
  • rozmarin maruntit,
  • praf de paprika,
  • sare,
  • piper,
  • un pahar de vin alb, sec (200-250 ml).
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui invelit in kaiser:

Pieptul de pui l-am portionat ca pe niste snitele mici, am batut carnea si am dat-o prin amestecul de rozmarin, paprika si sare.

Dupa aceea, am feliat bucata de kaiser pe lungimea ei, apoi am rulat fiecare file de pui in cate o suviţă de kaiser, prinzand cu scobitori capetele.

Rulourile le-am pus unele langa altele intr-o tava de aragaz, am dat pe deasupra un praf de piper si am turnat vinul.

Am acoperit cu folie de aluminiu si am lasat in cuptorul incins in prealabil, la foc mic, timp de 2 ore. In ultimele 10-15 minute, am lasat tava descoperita, sa scada sosul de vin si sa se rumeneasca frumos rulourile. Dupa aceea am inchis focul si am scos tava din cuptor.

Se pun cate 2-3 fileuri de portie si se servesc cu cartofi prajiti si cu salata de ardei copti sau muraturi.



 

TIPS-URI

1

nu sunt

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui invelit in kaiser" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

laura_n 1

31.03.2013, 22:15

arata perfect toata combinatia

Rocsi 1

31.03.2013, 22:39

Super bunatate

oana_d 1

01.04.2013, 12:28

Va multumesc, va puuuuup! <3

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai