Cuscus cu piept de pui la cuptor

de camelia75 in Pui, 12 Iul 2011 | 12839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 300 gr cuscus
  • 1 rosie
  • tarhon verde sau uscat
  • Piper
  • sare
  • unt
  • ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu piept de pui la cuptor:

Pieptii de pui se condimenteaza cu sare si piper, se taie fasii si se prajesc in ulei de masline.

Ungem foarte bine un vas de yena cu unt. Punem cuscusul nefiert, adaugam tarhon, sare si piper.

Asezam fasiile de pui, peste care taiem feliute cateii de usturoi si adaugam doua cani de apa.Acoperim cu felii de rosii si cascaval dat pe razatoarea mare.Decoram cu cateva frunze de tarhon.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 30 minute pana ce casvalul s a topit si este rumenit putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Kung Pao