Cusma lui Guguta

de Lau in Dulciuri, 15 Noi 2013 | 5120 vizualizari

COMENTARII (26)

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 21:43

interesanta reteta ,si denumirea

Lau 1

15.11.2013, 21:44

Merisor 1

15.11.2013, 21:44

Manca-i-as eu cusma lui!

Valclaudia 1

15.11.2013, 21:45

Lau 1

15.11.2013, 21:48

multumesc

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 21:50

merisor

MotanLaOale 1

15.11.2013, 21:54

Lau 1

15.11.2013, 21:57

nadea68 1

15.11.2013, 21:57

deyutzky 1

15.11.2013, 21:58

Ina 1

15.11.2013, 22:00

am citit cusma lui GUTA )

diaconta 1

15.11.2013, 22:01

ce-mi place

mirela0911 1

15.11.2013, 22:01

Lau 1

15.11.2013, 22:02

Ina

Lau 1

15.11.2013, 22:02

multumesc

RuxyRux 1

15.11.2013, 22:09

Ce nebunie delicioasa!

Teo 1

15.11.2013, 22:13

Chiar nebunie!

bianca92 1

15.11.2013, 22:31

arata incredibil

Lau 1

15.11.2013, 22:41

multumesc

nilgun 1

16.11.2013, 10:04

yumyy

Lau 1

16.11.2013, 10:50

adry88 1

16.11.2013, 10:56

o bunatate

Lau 1

16.11.2013, 11:54

Rocsi 1

16.11.2013, 20:51

Mmm ce imi place!

Sylvia 1

24.11.2013, 15:18

cred ca sotului meu tare i-ar placea cusama asta, armanca-o toata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de macese