Dal Shorva- supa de linte indiana

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 9 Ian 2010 | 9595 vizualizari

COMENTARII (8)

PapaBun 1

09.01.2010, 18:07

Ce coincidenta, tocmai mi-am procurat azi o punguta de 300 de grame de linte rosie.
Condimentele de mai sus le am direct de la una dintre mamele lor, adica din Maroc, asa ca.......cred ca ma voi pune la treaba .
Ca tot voiam sa caut niste retete.

Brindusa 1

09.01.2010, 18:43

Spor la treaba. Eu am folosit mustar negru, dar si cu cel alb merge bine reteta.

Brindusa 1

09.01.2010, 18:46

aaa si inca ceva PapaBun: cred ca pe acolo pe la tine gasesti frunze de curry. Astea se lasa in mancare pana la sfarsit, nu se scot ca frunzele de dafin.

rivka 1

10.01.2010, 04:25

super buna, am cautat pe net si bine ai facut ca ai inlocuit cu frunze de dafin asa am gasit ca daca nu se gasesc frunze de curry (nici nu stiam ca exista o sa le caut si eu acum de curiozitate) se pot inlocui cu dafin.
la atatea condimente cred ca e fff condimentata, buna...

Adinuta 1

19.01.2010, 03:20

eu abia acum am vazut reteta. Si eu niste curry si curcuma din India, sunt super incantata de ele, de-abia astept sa fac reteta asta

Brindusa 1

19.01.2010, 15:26

@ Adinuta: o sa te lingi pe degete

Adinuta 1

19.01.2010, 16:08

Eu acum observ ca am cam mancat din cuvinte in celalat comentariu al meu s-o punem pe seama poftei de supa

Brindusa 1

19.01.2010, 17:02

nu-ti face probleme, am inteles despre ce e vorba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba usoara de legume