Dal Shorva- supa de linte indiana

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 9 Ian 2010 | 6775 vizualizari

 

O "ciorba" indiana gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g linte rosie
  • 1 lingurita curcuma
  • 1/2 lingurita chilli pudra
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 2-3 frunze de dafin (ar trebui sa folosesc frunze de curry, dar de unde????!
  • 1/ 4 lingurita cardamom praf
  • 2 lingurite mustar (alb sau negru)
  • 2 catei de usturoi rasi fin
  • sare, piper dupa gust
  • felii de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dal Shorva- supa de linte indiana:

Spala bine lintea si pune-o la fiert cu urmatoarele 6 ingrediente. Fierbe la foc mic pana ce lintea este fiarta. Scoate frunzele de dafin.




Amesteca supa sau paseaz-o putin cu o lingura ca sa aibe o consistenta mai fina.




Soteza usturoiul si semintele de mustar in ulei pana se auresc. Adauga in supa si mai fierbe la foc mic 5 minute.



Scoate coaja si partea alba de pe lamai si pune cate o felie in fiecare farfurie. Pune supa deasupra si seveste-o calda cu paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dal Shorva- supa de linte indiana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Brindusa 1

19.01.2010, 15:26

@ Adinuta: o sa te lingi pe degete

Adinuta 1

19.01.2010, 16:08

Eu acum observ ca am cam mancat din cuvinte in celalat comentariu al meu s-o punem pe seama poftei de supa

Brindusa 1

19.01.2010, 17:02

nu-ti face probleme, am inteles despre ce e vorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii