Ciorba taraneasca de purcel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2019 | 264 vizualizari

 

 La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai bine !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de purcel taiata cuburi
  • 200 gr conopida [tulpini si frunze ramasa de la salata ]
  • 200 gr cartofi cubulete
  • 200 gr fasole verde fideluta -taiata bucati
  • 200 gr fasole rosie boabe -fiarta
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 4 ardei mici -culori diferite
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 2 rosii tocate
  • 2 tulpini leustean verde
  • 1 telina mica
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de purcel:


  1. Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt.

  2. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite.

  3. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa.

  4. Sarati si puneti si fasolea verdela fiert.

  5. Dupa 20 minute cand radacinoasele sunt patrunse, puteti pune cartofii, conopida si leusteanul tocat marunt.

  6. Cand toate ingredientele sunt fierte, adaugati fasolea boabe si rosiile tocate.

  7. Mai dati un clocot si piperati.

  8. Gustati si sarati daca mai este nevoie.

  9. Serviti ciorba taraneasca de purcelus presarata cu patrunjel verde si insotita de ardei iuti.


Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de purcel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Rocsi 1

09.10.2019, 19:58

Ce bunatate de ciorbita, a la Mihaela!

Catalina L 1

11.10.2019, 22:27

super buna

madi_marin 1

12.10.2019, 18:29

Ce bunatate! Ce culori!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta taraneasca cu gutui
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui