Dansul lebedelor

de epurasha2bb in Prajituri, 11 Mar 2010 | 6169 vizualizari

COMENTARII (23)

Bucataras 1

11.03.2010, 20:31

mama, ce imaginatie ai, bravo Roberta!

Rocsi 1

11.03.2010, 20:35

esti talentata

Adinuta 1

11.03.2010, 20:35

din nou, superb

ela 1

11.03.2010, 20:38

Teo 1

11.03.2010, 21:55

oda imaginatiei!

ionela2682 1

11.03.2010, 22:04

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 22:35

super imaginatie

micki 1

11.03.2010, 22:42

F frumoase lebede....felicitari!

ramo_cata 1

12.03.2010, 00:07

nota 10 cu felicitari

epurasha2bb 1

12.03.2010, 11:32

multumesc frumos tuturor!

luminita20_2006 1

12.03.2010, 14:23

super...mai vazusem eu f demult asa ceva...si nu am reusit sa aflu cum se face, felicitari dementiale

Bunica 1

12.03.2010, 14:48

Ei...cele mai vechi in ale bucataritului nu le-ati facut niciodata (pe vreme comunismului)? Se faceau din compozitie de ecler: lebede, ciupercute.Mai da repede se invata omul cu binele si uita cate improvizatii facea ca mesele sa arate cat mai frumos. Noroc cu cele tinere ca ne atata amintirile. Foarte frumoase au iesit lebedele tale ! Bravooooo

adnas54 1

12.03.2010, 23:56

bravo.... minunate...

floryk 1

13.03.2010, 12:08

bravo,ingenios

epurasha2bb 1

30.03.2010, 18:20

multumesc frumos!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:18

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 19:13

ce frumosi

RuxyRux 1

09.02.2011, 19:14

Cata delicatete!!!

kukibella 1

13.02.2012, 09:36

epurasha2bb 1

13.02.2012, 14:07

***pupici!

diaconta 1

13.02.2012, 14:20

a venit Robertaaaaaaaaa

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:02

)))))))))))) crazy!!! ****

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:03

pai dea, mey, ca maine e Valentine si am venit sa caut retete bune si idei frumoasae si unde daca nu aici???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raffaello