Dansul lebedelor

de epurasha2bb in Prajituri, 11 Mar 2010 | 3908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml ulei, 70 ml apa, 100 g faina, 2 oua, pt.umplutura 1 cutie mica de frisca Hulala, 1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita de nuca de cocos, pt.decor zahar pudra vanilat si sirop de zmeura.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dansul lebedelor:

Se fierbe apa cu uleiul pana clocoteste si apoi se adauga faina si se opreste focul, se lasa sa se raceasca putin a poi se adauga ouale pe rand amestecand bine.Apoi incingem cuptorul .Punem cu posul sau cu lingura gogosele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt Daca ati pus cu lingura pentru un efect maia mare puteti trasa dungute cu dintii unei furculite.Cu posul sau o punga rupta la un colt formati niste S -uri ce vor constitui gatul lebedei.Coaceti intqi 5 ,inute la foc mare , apoi lasati focul mediu spre mic pana ce se rumenesc gogoselele..


Cand sunt gata si s-au racit putin le taiati pe jumatate si le umpleti cu amestecul de frisca batuta cu vanilie si cocos Pentru aripi fie folositi 2 gogosele mai mici , fie taiati in doua o jumatate de gogoasa.Se pudreaza deasupra cu zahar pudra vanilat printr-o strecuratoare.gatul se infige in frisca sau in crema cu vanilie cu care umpleti gogoselele.Pofta mare!Deasupra umpluturii d efrisca puteti picura putin sirop de zmeura, efectul e ujn gust imbogatit si o mica pata de culoare.Serviti lebedele cu capetele unite ca-ntr-o inimioara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dansul lebedelor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

diaconta 1

13.02.2012, 14:20

a venit Robertaaaaaaaaa

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:02

)))))))))))) crazy!!! ****

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:03

pai dea, mey, ca maine e Valentine si am venit sa caut retete bune si idei frumoasae si unde daca nu aici???

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de cocos cu vanilie si ciocolata