Delicii de mai-prajitura cu frisca si capsuni

de gaby_duceag in Prajituri, 12 Mai 2010 | 16055 vizualizari

COMENTARII (125)

Lancelot 1

14.05.2010, 16:55

monica, nu stiu cine esti, ma facusi jurista? asta e buna de tot! Ce-ti veni? Nici macar nu ma cunosti! eu facusem o obervatie.Eu zic s-o lasi balta acuzandu-ne pe noi c-am fi ea.
In ceea ce priveste reteta de aici:
Am gresit, nu am fost atenta la poze...dar sincer la cat se fura in ziua de azi nici n-am mai stat pe ganduri sa nu scriu! Eu ziceam ca sunt pozele ei si nu ea ar fi inventat-o. Pozele Marei sunt asemanatoare cu astea, si numai ce a pus reteta in forumul ala. Bine ca va place. N-am vrut sa isc discutii.
Oricum pe poze e bine sa va puneti ceva ca stiti ca se fura. Macara daca se fura ne facem reclama la site-uri

gaby_duceag 1

14.05.2010, 17:14

veeezi Lancelot ca se poate discuta si altfel?.ma bucur ca putem "sfarsi"discutia pe un ton frumos ,fara acuzatii nefondate.mai multa atentie data viitoare,mai multa rabdare(ca zici ca te-ai grabitda' vad ca te-ai grabit rau). si totul va fi ok..exact cum ai zis,bine ca-mi (ne)place,,asta e si scopul acestor siteuri culinare,perpetuarea retetelor,altfel le-am scrie-n caietul bunicii,pe ultimele foi ingalbenite.

Lancelot 1

14.05.2010, 17:21

inca o data...semnativa cumva pozele!
e spre binele vostru si linistea voastra.
pozele sutn cele mai valoroase in domeniul culinar. pozele vorbesc si nu textele. Eu asa zic!

gaby_duceag 1

14.05.2010, 17:24

ambele,Lancelot,se completeaza!un text scris"babeste"))asociat unor poze cat de cat(ca eu nu le dau nota 10 alor mele,sunt de maxim 6,50))),vor avea succes mai mult decat un text scris academic.(chiar daca pozele vorbesc)si in plus..nu oricine are posibilitatea sa realizeze poze de exceptie.tine de calitatea aparatului(multi fac foto chiar si cu telefonul),inventivitate,lumini,pozitie,prelucrare foto asa ca nu oricine poate expune realitatea printr-o fotografie

Lancelot 1

14.05.2010, 17:32

Fiecare cum isi face pozele asa le are: mai proaste, mai bune...
Pozele de calitate sunt evalute la maxim, fara prelucrare..
facem poza si punem numele pe ea sau linkul...sau ambele(am vazut la vero pe forum)....asa o ferim de furt.
Cine nu are posibilitatea de a face poze frumoase, clare eu zic sa nu-si faca blog ca e de rasul lumii.
Reteta trebuie sa fie scrisa corect, pe inteles....ingrediente, procedeu de lucru..altfel nu se intelege nimic.

gaby_duceag 1

14.05.2010, 17:35

ok Lancelot,sunt parerile si ideile tale si le respect.Voi extrage din ele ceea ce consider util si ma voi stradui sa fiu la inaltimea asteptarilor .seara faina!eu ma retrag ca mai am si treaba!

gaby_duceag 1

14.05.2010, 17:37

apropo de prezentare,consider ca acest site chiar respecta cele enumerate de tine:ingrediente,mod de preparare."ponturi".etc...

Lancelot 1

14.05.2010, 17:58

da, normal ca le respecta. Eu vorbeam la modeul general. Fiecare forum, site are farmecul lui!
O seara placuta si numai bine.

Bucataras 1

14.05.2010, 18:14

Lancelot, pe bucataras.ro nu se fura si s-a muncit mult sa se ajunga la performantza aceasta, asta sa fii sigur(a)! Dar a meritat. Depistam rapid retetele furate, le stergem, banam userii, concursurile au mecanisme care elimina variantele de furt ...
PS. Se pot scoate marcajele de pe orice poza fara mare greutate

diana_k 1

15.05.2010, 18:45

superrrrrr arata foarte bine...cred ca am sa fac si eu asa un decor, e voie?

gaby_duceag 1

15.05.2010, 19:32

nu stiu Dienuco.daca vrei comenturi multe pe pagina,fa-l EXACT asa))

diana_k 1

15.05.2010, 20:29

hai ma ca nu e chiar asa...eu la tine am vazut prima data, nu dincolo, e frumos si=mi place....doar nu poti spune ca are brevet cineva pe decor ...

gaby_duceag 1

15.05.2010, 20:34

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 20:38

bai gabitzo ce are mama lumea cu tn? esti prea buna fata

gaby_duceag 1

15.05.2010, 21:38

mena29 1

15.05.2010, 22:34

Gabi, prajitura ta arata excelent, o pastram la favorite

gaby_duceag 1

15.05.2010, 23:27

mena,multumesc

Sylvia 1

15.05.2010, 23:27

N-am citit "istoria " cu prajitura asta dar pot sa te felicit , arata intr-un mare fel Sincer e printre cele mai frumoase prajituri pe care le-am vazut

gaby_duceag 1

15.05.2010, 23:46

multumesc.si inca n-ai vazut tortul.mama,ce modesta m-am facut

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 23:54

pai hai pune sa-l vedem

gaby_duceag 1

16.05.2010, 00:03

e interzis pana luni))nu primim urari anticipate)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 00:10

mena29 1

16.05.2010, 07:39

Presupun ca prajitura nu mai este dar ma abonez de pe acum la tortul de luni

Irina 1

16.05.2010, 11:53

Mmm, buna prajitura ta, Gaby. Asa uratica cum zici tu ca e. Sa mai faci!

gaby_duceag 1

16.05.2010, 12:33

mena te astept.Irina,..mai mult in mai ca sunt capsunicile..dar..merg si de la congelator

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni si crema de vanilie