Delicii de mai-prajitura cu frisca si capsuni

de gaby_duceag in Prajituri, 12 Mai 2010 | 11944 vizualizari

 

"Din ciclul "urat da' bun":))))azi am facut cel mai rapid desert.Fin,aromat,pufos.mmmmmm.o bunatate!!

 

INGREDIENTE

  • 400-500GR capsuni proaspete
  • 400gr frisca lichida
  • 3linguri smantana
  • 4oua
  • un pahar zahar
  • un pahar faina
  • 3linguri ulei
  • un praf sare
  • esenta vanilie
  • glazura de ciocolata(la plic-minunata!)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Delicii de mai-prajitura cu frisca si capsuni:

Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile cu zaharul pana se-ntepenesc in castron.Adaugam pe rand galbenusurile,esenta,faina-n ploaie si uleiul.(este un blat care nu mi-a dat gres niciodata).


Introducem in cuptorul preincalzit, aprox 40min la foc mic


Mixam bine frisca(vorba vine mixat,ca mi s-a ars mixerul de bat cu telul pana fac febra musculara:)))-da' nu-i bai,desert sa iese)


Adaugam smantana si omogenizam.


Blatul il taiem in trei.Capsunile le feliem.Pastram cateva pentru decor.


Pe primul blat asezam frumos frisca,o nivelam frumos cu-n cutit, apoi plasam felii de capsuna apasand usor.Asezam al doilea blat,iar frisca si capsuni, apoi ultimul peste care turnam glazura (incalzita asa cum scrie pe plic)


Punem motz cateva capsuni si gata!


Ce frigider,ce inmuiat...???vrajeala:)))taiem si mancam


Ramane ceva pentru maine...??...nu cred:)))


ce-mi pasa mie ce mananca altii? eu fac urat da-mi fac acasa exact ce-mi place:))))



sursa

 

TIPS-URI

1

ar merge bine si insiropat.siropul il alegeti voi;)

2

e de preferat sa folositi smantana pentru frisca,in loc de frisca vegetala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Delicii de mai-prajitura cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (125)

ralu_ca 1

15.05.2014, 08:18

Giana 1

15.05.2014, 08:43

Ce bun

nacularisa 1

16.05.2014, 06:46

Wow!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de capsuni si frisca