Deliciu cu pui, masline si branza

de oanapl in Pui, 11 Oct 2017 | 3608 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

11.10.2017, 15:05

vasimur 1

11.10.2017, 15:59

Corinuta 1

11.10.2017, 16:00

As gusta si eu, cred ca e buna!

RODIMUR 1

11.10.2017, 16:07

Merită să gustăm...!

Rahela Velicu 1

11.10.2017, 16:44

disgraziata 1

11.10.2017, 19:13

tajina nu e un preparat tip guguluf aperitiv, ci mai degraba un gulas facut la un slow-cooker traditional,un vas de lut piramidal in care ingredientele fierb/coc timp indelungat.Dar cum la noi toata lumea e experta in toate bucatariile lumii ....

Rocsi 1

11.10.2017, 20:13

Cris2711 1

11.10.2017, 20:53

Foarte bine arata,as servi si eu

kytz 1

12.10.2017, 07:11

Yammi!

Adrianele 1

12.10.2017, 13:34

Are nume deosebit!

oanapl 1

12.10.2017, 17:05

Într-adevăr e delicioasă! Vă invit să vă convingeți!

oanapl 1

12.10.2017, 17:08

Mulțumesc dizgratiata că mi-ai atras atenția asupra denumirii! Într-adevăr (am citit acum mai multe informații), tajinele constau în preparate ce sunt gătite lent, la temperaturi scăzute, rezultatul fiind o tocană cu bucăți de carne fragedă, legume aromate și sos.
Nimeni nu se dă expert în toate bucătăriile lumii. Eu cel puțin așa am găsit denumit preparatul și am păstrat denumirea. Am schimbat-o!

dantes 1

13.10.2017, 10:27

Buna!

oanapl 1

13.10.2017, 14:05

Mulțumesc Dantes!

elucubratiiculinare 1

14.10.2017, 08:21

yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte de cocos si curry