Desert biscotti cu fructe uscate

de laura_n in Dulciuri, 25 Mar 2020 | 2180 vizualizari

COMENTARII (17)

Constelatialeu 1

25.03.2020, 20:05

Cam multe provizii ai in camara....

laura_n 1

25.03.2020, 20:20

Nu mai am, Cleme! Nu mai am ))

Merisor 1

25.03.2020, 20:23

Tare bine sună și arată biscottii tăi!

Rocsi 1

25.03.2020, 20:31

Imi plac atat de mult, mai ales ca sunt crocanti! Cand am facut, ai mei au zis ca isi rup dintii , dar mie tot imi plac!

MotanLaOale 1

25.03.2020, 20:44

laura_n 1

25.03.2020, 20:46

Rocsu, a doua zi erau asa, faramiciosi, dar eu cred ca important este sa nu aiba multa faina. Data viitoare incerc sa reduc din faina, sa vad ce diferenta ar fi. Oricum, la cafea, su fost super!

Rocsi 1

25.03.2020, 21:26

Eu ia-m servit asa, pentru ca imi plac rontaielile. Parerea mea, cred ca ar trebui tinuti mai putin la cuptor dupa ce sunt feliati. Eu tin mine ca i-am lasat 10 minute, bine, a fost diferita reteta: https://rocsyinbucatarie.blogspot.com/2012/02/biscotti-cu-nuci-si-ciocolata.html

laura_n 1

25.03.2020, 21:39

I-am lasat asa, mai mult la uscat, temperatura redusa. Fac si dupa reteta de la tine ) cafeaua o dai tu ))

mihaelar63 1

25.03.2020, 21:41

Bun pontul cu fisticul !!!! Arata grozav biscotti tai . Cred ca sunt mai frumosi decat ai Martei

Rocsi 1

25.03.2020, 21:41

Dupa ce trece nebunia, vino in vizita si iti dau cata cafea vrei! ))))

Adi 1

25.03.2020, 22:06

Buni!

Andra_Constantinescu 1

25.03.2020, 22:27

Interesanti!

Ancutsa 1

25.03.2020, 22:58

I-am vazut si eu la Martha si mi-au placut! Tare frumosi ti-au iesit!

-Licurici- 1

26.03.2020, 08:07

foarte buni!

madi_marin 1

26.03.2020, 09:00

Ce bine arata!

Gherca Daniela 1

28.03.2020, 09:11

cred ca sunt tare gustosi!

dantes 1

01.04.2020, 09:51

Buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati cu mac