Desert biscuiti de casa cu gem de caise

de Oana in Dulciuri, 6 Iun 2017 | 11153 vizualizari

 

Biscuiti fragezi si aromati, perfecti alaturi de un pahar cu lapte!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 90 gr zahar pudra
  • 90 ml ulei
  • coaja rasa de portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 30 g amidon
  • 280 g faina
  • un praf de sare
  • gem de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de casa cu gem de caise:



  • Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare si cu zaharul pudra.




  • Se adauga uleiul putin cate putin, mixand la viteza mica.




  • Se pune coaja de portocala, vanilia si amidonul. Se omogenizeaza compozitia.




  • Se pune apoi faina putin cate putin, framantand un aluat omogen si nelipicios.




  • Se pregateste tava de cuptor cu hartie de copt si se formeaza mici bile de aluat care se asaza in tava.




  • Cu ajutorul varfului de la storcatorul manual de citrice se preseaza usor fiecare biluta de aluat, formand astfel biscuitii.




  • Se coc biscuitii la 180 de grade C, pentru 20 de minute.




  • Se lasa apoi la racit si se umplu cu gem de caise si se pudreaza cu zahar.



Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de casa cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.06.2017, 19:53

Ce as lua cativa, ca sunt buni de se topesc in gura!

kytz 1

08.06.2017, 08:57

Ce biscuiți fini și aromați! Util pontul cu vârful storcătorui manual!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Pétits chinois in tava rotunda