Desert branzoaice

de diana_k in Prajituri, 9 Apr 2013 | 103412 vizualizari

COMENTARII (35)

AnyCostescu 1

11.04.2013, 10:36

soryna1981 1

13.04.2013, 16:26

Buna....Mi-am propus sa fac branzoici si am adoptat reteta ta,acum sunt la faza de framantat,dar nu stiu daca este sau nu ceva in neregula,am pus ingredientele,am framantat,dar mi se pare putin c-am greu de framantat,imi poti spune daca este normal sa fie asa?sau dupa acea o ora si jumatate de dospit aluatul isi da drumul la"elasticitate"si il poti"manevra" mai usor?!.....sper sa imi poti rasp cat mai repede posibil.

ralu_ca 1

22.09.2013, 15:29

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 15:03

delicioase

Panacris 1

26.01.2014, 20:14

Pushaa 1

27.01.2014, 13:13

ce as manca si eu una!!

babi5 1

27.01.2014, 14:44

dantes 1

10.12.2018, 07:04

Bune!

-Marius- 1

10.12.2018, 10:26

Rahela Velicu 1

10.12.2018, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza