Desert chec cu branza de vaci

de Gherca Daniela in Dulciuri, 7 Iun 2019 | 225 vizualizari

 

Cand ai pofta de ceva dulce si sa se faca si repede apelam la checuri :) Eu am avut niste branzica de vaci prin frigider, asa ca m-am apucat de treaba...a iesit tare, tare bun! :) 

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 gr branza de vaci
  • 200 gr zahar
  • 210 gr faina
  • 50 ml lapte
  • 2 lingurite rase cu praf de copt
  • putina sare
  • esenta de vanilie
  • visine din compot sau fructe proaspete de sezon
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu branza de vaci:


Pentru inceput mixam bine, bine ouale cu zaharul, sarea si zaharul vanilat pana se albesc si isi dubleaza volumul.

Adaugam branza si mixam din nou pana la omogenizare (eu am folosit o branza mai grasa, asa ca nu a trebuit faramitata, dar daca voi folositi o branza mai slaba o faramitati putin cu furculita!!!)



Urmatorul pas pe care il vom face este sa punem laptele si esenta de vanilie, amestecam si la final faina impreuna cu praful de copt. Omogenizam bine, apoi turnam compozitia rezultata intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, iar peste aluat adaugam fructele pe care le avem la indemana, eu am folosit visine din compot.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180°C pentru cca.35-40 minute pana s-a rumenit frumos deasupra. Lasam sa se raceasca, apoi il pudram cu zahar pudra!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

07.06.2019, 16:14

O bunatate ai pregatit ,fata draga!

Rocsi 1

07.06.2019, 20:41

Este foarte bun checul cu branza! Imi place mult!

dantes 1

08.06.2019, 09:11

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Coffe Chocolate
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle rustice mediteraneene cu branza si ierburi aromatice

de RuxyRux 9

ieri la 23:06

Dulceata de capsune-fructe intregi

de Ksenya 4

ieri la 17:12

Desert gogosi cu branza de vaci

ieri la 10:44

Desert cornuri pufoase, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 09:16

RETETA RECOMANDATA
Poale-n brau moldovenesti