Desert chec cu cacao si zmeura

de stefy_a in Dulciuri, 16 Mai 2017 | 448 vizualizari

 

"reteta pentru picnic"

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 185 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 8 linguri cu varf de faina
  • 40 g cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • circa 200 g zmeura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu cacao si zmeura:


Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase, si zaharul s-a topit. Se toarna treptat, uleiul si se mixeaza in continuare; apoi se toarna laptele si se mixeaza. Urmeaza faina amestecata cu praful de copt si cacaua cernuta.

Se amesteca usor cu o lingura pana la omogenizarea compozitiei.

Compozitia astfel obtinuta, se toarna in tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se asaza zmeura si se introduce tava in cuptorul, in prealabil incins, la 160 de grade C.

Se lasa circa 50 de minute (faceti si testul cu scobitoarea pentru timpul de coacere difera foarte mult de la un aragaz la altul ).

Se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu cacao si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

16.05.2017, 19:47

O felie de chec servesc oricand!

kytz 1

17.05.2017, 07:07

Bun!

noiinbucatarie 1

18.05.2017, 08:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu inghetata