Desert chec zebra

de -Licurici- in Dulciuri, 27 Iun 2017 | 608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 140 g zahar
  • 50 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 230 g faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • esenta de rom
  • Crema de cacao:
  • 60 g unt
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura cacao
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec zebra:

Albusurile se bat spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul pudra si zaharul tos, putin cate putin.


Se mixeaza la viteza maxima pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga galbenusurile, pe rand.


Faina se cerne, se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga peste albusuri si se incorporeaza bine.


Compozitia se imparte in 2.


Pentru crema de cacao, se amesteca toate ingredientele pe foc, pana se ingroasa.


Crema se adauga peste jumatate din crema si se amesteca bine.


Intr-o tava pentru cozonac, cu hartie de copt, se pune in mijlocul tavii, alternativ, cate o lingura din fiecare compozitie, pana se termina.


Se baga la cuptor pentru 30-35 min sau se verifica cu o scobitoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Camelya 1

28.06.2017, 11:19

Delicios!

dantes 1

28.06.2017, 12:38

Delicios!

Rahela Velicu 1

02.07.2017, 13:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tort Amandina