Desert chec zebra de post

de dakris in Prajituri, 28 Mar 2012 | 22184 vizualizari

 

Acum cateva zile am vazut reteta aceasta pe blogul Dulciuri fel de fel si, desi eu nu prea postesc, am zis ca o voi incerca candva...si azi m-am pus pe treaba. Sincera sa fiu, mare mi-a fost mirarea ca a iesit atat de gustos avand in vedere ca e un dulce de post! Pentru ca totdeauna am considerat ca dulciurile de post sunt dulci...si atat. :) Multumesc pentru reteta, Miha!

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 200 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri dulceata capsuni
  • 3 linguri nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec zebra de post:

Intr-un castron se pun zaharul, uleiul, apa, zaharul vanilat, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana se topeste zaharul.


Compozitia rezultata se imparte in doua. Astfel, intr-una se pune cacaua si dulceata, in cealalta nuca de cocos, amestecandu-se fiecare pana se omogenizeaza.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun, in mijlocul tavii, 2 linguri compozitie maro, 2 linguri compozitie alba, apoi iar 2 linguri compozitie maro si tot asa pana la final. Se coace la foc mediu pentru 50 minute, facandu-i testul cu scobitoarea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec zebra de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

TorturiArtisticePentruSuflet 1

30.03.2012, 12:46

Am facut si eu ieri acest chec si a iesit f bine. Multumesc, Dakris !!!!!

dakris 1

30.03.2012, 18:06

Ma bucur, draga mea!

catalina79 1

16.11.2013, 22:12

Foarte bun!!!N-a durat nici 10min si a fost devorat de toata familia.
Mersi si la cat mai multe prajituri gustoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea si nuca de cocos