Desert chec zebra de post

de dakris in Prajituri, 28 Mar 2012 | 23623 vizualizari

 

Acum cateva zile am vazut reteta aceasta pe blogul Dulciuri fel de fel si, desi eu nu prea postesc, am zis ca o voi incerca candva...si azi m-am pus pe treaba. Sincera sa fiu, mare mi-a fost mirarea ca a iesit atat de gustos avand in vedere ca e un dulce de post! Pentru ca totdeauna am considerat ca dulciurile de post sunt dulci...si atat. :) Multumesc pentru reteta, Miha!

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 200 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri dulceata capsuni
  • 3 linguri nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec zebra de post:

Intr-un castron se pun zaharul, uleiul, apa, zaharul vanilat, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana se topeste zaharul.


Compozitia rezultata se imparte in doua. Astfel, intr-una se pune cacaua si dulceata, in cealalta nuca de cocos, amestecandu-se fiecare pana se omogenizeaza.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun, in mijlocul tavii, 2 linguri compozitie maro, 2 linguri compozitie alba, apoi iar 2 linguri compozitie maro si tot asa pana la final. Se coace la foc mediu pentru 50 minute, facandu-i testul cu scobitoarea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec zebra de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

TorturiArtisticePentruSuflet 1

30.03.2012, 12:46

Am facut si eu ieri acest chec si a iesit f bine. Multumesc, Dakris !!!!!

dakris 1

30.03.2012, 18:06

Ma bucur, draga mea!

catalina79 1

16.11.2013, 22:12

Foarte bun!!!N-a durat nici 10min si a fost devorat de toata familia.
Mersi si la cat mai multe prajituri gustoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Casuta din povesti"