Desert clatite de post cu bautura eco din orez

de Merisor in Dulciuri, 22 Noi 2019 | 2859 vizualizari

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

22.11.2019, 14:22

Daca n-am bautura din asta pot sa pun niste tuica eco

Merisor 1

22.11.2019, 14:35

) Daa, cred ar ar merge, mai ales pe vremea asta )

Constelatialeu 1

22.11.2019, 14:41

Atunci fac si niste clatite, poate asa invat sa beau si eu tuica...

simona72 1

22.11.2019, 14:51

De cand ma gandesc sa fac niste clatite...mai bine vin la tine!

MotanLaOale 1

22.11.2019, 15:09

bune bune

Merisor 1

22.11.2019, 15:50

Vino, Simo, că mai facem!

Merisor 1

22.11.2019, 15:50

Motan

mihaelar63 1

22.11.2019, 16:05

Primesc si eu , macar doua ?

vasimur 1

22.11.2019, 16:28

Gherca Daniela 1

22.11.2019, 16:57

si de post sunt tare bune!

Merisor 1

22.11.2019, 17:05

Miha, daaa, cum să nu!

Merisor 1

22.11.2019, 17:05

Vasinur

Merisor 1

22.11.2019, 17:05

Daniela

Lau 1

22.11.2019, 17:15

buneee

Bunica 1

22.11.2019, 18:40

Bune clatite!

RODIMUR 1

22.11.2019, 20:11

Foarte bune, chiar fără băutură...!

Adi 1

22.11.2019, 20:22

Foarte bune!

Rocsi 1

22.11.2019, 20:38

Ce bune ar fi acum niste clatite calde!

Razvan Constantinescu 1

23.11.2019, 20:31

dantes 1

24.11.2019, 09:59

Bune!

Anett 1

09.03.2022, 13:36

Tare bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar