Desert cornulete fragede, cu gem de prune cu nuci

de RODIMUR in Prajituri, 29 Dec 2017 | 12214 vizualizari

COMENTARII (33)

cristinutanicolita 1

29.12.2017, 22:04

Bune dimineata la !

Constelatialeu 1

29.12.2017, 22:08

Delicioase ! ;-bd

RODIMUR 1

29.12.2017, 22:10

Cristinuța, mie mi se pare că sunt bune oricând (de aceea am gustat cam multe deja! ) Mulțumesc frumos! yahoo06.gif

RODIMUR 1

29.12.2017, 22:10

Mulțumesc frumos, Clementina!

Ancutsa 1

29.12.2017, 22:48

O bunatate!

RODIMUR 1

29.12.2017, 22:48

Mulțumesc frumos, Ancuța!

madi_marin 1

29.12.2017, 23:25

Suuper! N-am mai facut cornulete de 100 de ani!

RODIMUR 1

29.12.2017, 23:34

Mulțumesc frumos, Madi! Nici eu n-am mai făcut de vreo 15-20 de ani, dar a meritat să fac acum, cu untură...M-au stârnit zecile de rețete de cornulețe pe care le-am văzut în ultimul timp pe net...

oanapl 1

29.12.2017, 23:40

Yami! Ce poftă mi s-a făcut!

MotanLaOale 1

30.12.2017, 01:10

Auras12 1

30.12.2017, 06:33

Yamii, ce cornulețe bune!

RODIMUR 1

30.12.2017, 08:20

Mulțumesc frumos, Motănel!

RODIMUR 1

30.12.2017, 08:20

Mulțumesc frumos, Auraș!

kytz 1

30.12.2017, 08:47

Cornulețe fragede cu gem nu am mâncat până acum (doar cu bucățele de rahat). Într-adevăr, sunt foarte bune, se păstrează bine și sunt și spornice!

vasimur 1

30.12.2017, 08:52

RODIMUR 1

30.12.2017, 09:08

Kytz, când făceam cornulețele cu unt, le umpleam cu rahat, dar întotdeauna mi-am dorit să le umplu cu gem și nuci (mai mâncasem la cineva și mi s-au părut foarte bune!) Așa că acum a fost ocazia să încerc de toate (untura în aluat și umplutura din gem cu nuci). Și mi se pare că a fost o idee foarte bună...

kytz 1

30.12.2017, 09:33

O voi încerca și eu, cu siguranță!

mirela0911 1

30.12.2017, 10:20

Cat sunt de bune!

RODIMUR 1

30.12.2017, 10:38

Mulțumesc frumos, Mirela!

Adi 1

30.12.2017, 13:47

Bune!

RODIMUR 1

30.12.2017, 14:07

Mulțumesc frumos, Adi!

Rahela Velicu 1

30.12.2017, 18:42

Rocsi 1

30.12.2017, 18:47

Mmm, le ador! Le-ai pus si umplutura mea preferata!

RODIMUR 1

30.12.2017, 19:21

Mulțumesc frumos, Mimi!

RODIMUR 1

30.12.2017, 19:23

Mulțumesc frumos, Rocsi! Da, e foarte bună umplutura asta, dulce-acrișoară și cu nuci. Pe vremuri, făceam cornulețele cu unt și le umpleam cu rahat, dar după ce am gustat de la cineva cornulețe umplute cu gem, mi-am zis că atunci când voi mai face, aceasta va fi umplutura preferată...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert choux craquelin