Desert cornuri cu dulceata de gogonele

de mirela0911 in Dulciuri, 4 Feb 2018 | 2354 vizualizari

COMENTARII (19)

vasimur 1

04.02.2018, 21:33

Constelatialeu 1

04.02.2018, 21:35

Astept pufuletele tavalit prin lapte praf....)

Adi 1

04.02.2018, 21:40

Bune!

RODIMUR 1

04.02.2018, 21:48

Ce cornuri frumoase!

MotanLaOale 1

04.02.2018, 22:25

cristinutanicolita 1

05.02.2018, 07:43

Bune!

Dulciuri cu Georgiana 1

05.02.2018, 08:37

Vreau sa gust si eu ! Nu am mancat dulceata de gogonele!

anca_rm 1

05.02.2018, 08:50

Ce bun ar fi un corn din asta acuma . Nu am mancat dulceata de gogonele asa ca as gusta de la tine

mirela0911 1

05.02.2018, 09:01

Va multumesc pentru aprecieri!

mirela0911 1

05.02.2018, 09:02

E tare buna si aromata dulceata! Georgiana, incerc sa duc la Busteni, sa vad cat de greu va fi bagajul!

Cofetarul Vesel 1

05.02.2018, 09:27

Rahela Velicu 1

05.02.2018, 10:05

Delicioase! Aduc eu cafeluta

oanapl 1

05.02.2018, 21:08

Ce bune sunt!

-Licurici- 1

06.02.2018, 08:07

Ancutsa 1

06.02.2018, 11:08

Lau 1

06.02.2018, 13:33

elucubratiiculinare 1

07.02.2018, 09:19

cele mai bune

kytz 1

10.02.2018, 20:32

RuxyRux 1

13.02.2018, 22:06

Ce frumusele sunt! Tare delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de vanilie si blat cu cacao