Desert cozonac cu iaurt umplut cu nuca, stafide si rahat

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 18 Apr 2017 | 7533 vizualizari

COMENTARII (26)

Adi 1

18.04.2017, 23:21

Foarte bun!

oanapl 1

18.04.2017, 23:24

Ce bine arata!

Bya Ralu 1

18.04.2017, 23:37

ce frumos arata

Merisor 1

19.04.2017, 07:27

Foarte frumos cozonacul tău!

cristinutanicolita 1

19.04.2017, 07:33

Ce frumos este!

-Licurici- 1

19.04.2017, 08:03

Ce bine arata!

Dulciuri cu Georgiana 1

19.04.2017, 08:10

Foarte frumos !

anca_rm 1

19.04.2017, 08:13

ce frumos e cozonacul tau

MotanLaOale 1

19.04.2017, 08:46

mirela0911 1

19.04.2017, 09:20

Delicios! Vreau o felie!

Aletta 1

19.04.2017, 10:07

CUM ARATA, SUPER ,,

Lau 1

19.04.2017, 10:43

Rahela Velicu 1

19.04.2017, 10:52

Ce bine arata!

CameliaR 1

19.04.2017, 11:25

Uaaa, arata super!

dantes 1

19.04.2017, 15:56

Delicios!

Gherca Daniela 1

19.04.2017, 16:09

Arata super!

mihaelar63 1

19.04.2017, 16:21

Bun de savurat si dintr-un colt si din celalalt

Panacris 1

19.04.2017, 16:29

Valclaudia 1

19.04.2017, 17:30

Zece cu felicitari!!

madi_marin 1

19.04.2017, 19:04

Ce bine arata!

Andra_Constantinescu 1

19.04.2017, 19:40

Mulțumesc frumos, dragilor!

Rocsi 1

19.04.2017, 20:35

Foarte reusit cozonacul pregatit de tine! Ma bucur ca ti-a placut reteta Eu nu impletesc cozonacii in 3 ca imi este frica sa nu ramana cruzi

Andra_Constantinescu 1

19.04.2017, 21:26

Rocsi, nu raman cruzi, dar mi-a crescut prea mult sau a fost umplutura prea multa. Oricum, dupa cum am mai spus, a iesit foarte bun

Andra_Constantinescu 1

19.04.2017, 21:27

Numai sa il pui in tava mare. A mea are 11 cm latime parca.

Andra_Constantinescu 1

19.04.2017, 21:27

Eu zic sa incerci fara teama

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pufoshenia!