Desert cozonac estonian

de Oana in Dulciuri, 13 Dec 2017 | 3295 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

13.12.2017, 14:16

bun bun

Constelatialeu 1

13.12.2017, 14:28

Ma bate si pe mine un gand sa-l fac de vreo 5 ani....

RODIMUR 1

13.12.2017, 14:41

N-am mai auzit de astfel de cozonac, dar cred că e bun, cu unt și scorțișoară....!

Bunica 1

13.12.2017, 16:47

miki_a 1

13.12.2017, 18:15

Mi-a plăcut dintotdeauna forma lui interesantă și sigur e foarte parfumat!

Rocsi 1

13.12.2017, 20:31

Ce as rupe o bucatica de cozonac cald!

diaconta 1

13.12.2017, 20:37

ce frumos e

Ancutsa 1

13.12.2017, 21:38

Tare frumos!

mena29 1

13.12.2017, 22:08

Am tot zis că-l fac și eu și nu l-am făcut încă. Cred a e tare bun.

katty 1

14.12.2017, 08:17

Delicios!

dantes 1

14.12.2017, 11:13

Super!

Criss 1

14.12.2017, 12:35

oanapl 1

14.12.2017, 13:02

Ce bine arată!

Rahela Velicu 1

14.12.2017, 16:20

Anett 1

17.12.2017, 17:35

minunat!

Spiridus 1

19.02.2018, 23:23

Yammyy😋😋!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura eclair