Desert cu biscuiţi şi cireşe

de diaconta in Dulciuri, 7 Iul 2012 | 16511 vizualizari

 

Sau o altă variantă a clasicului salam de biscuiţi.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti simpli
  • 200 gr ciocolata
  • 250 ml frisca lichida
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 200 gr unt
  • 2 linguri lichior de cirese(cherry angelli)
  • Cirese
  • Sos de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu biscuiţi şi cireşe:

Biscuitii se faramiteaza.Eu am folosit mixerul la aceasta operatiune.


Scoatem samburii cireselor si le punem cu putin zahar.


Ciocolata maruntita se amesteca cu frisca,laptele,zaharul,untul,cacaua si se pun pe baie de aburi pana cand se omogenizeaza.Se adauga apoi si lichiorul.


Punem compozitia astfel obtinuta peste biscuiti si amestecam.


Intr-o tava de chec punem o folie.


Punem un strat de compozitie si apoi visinele.Urmeaza un nou strat de biscuiti.


Acoperim cu folia si lasam la frigider pana se intareste.


Rasturnam pe un platou si punem deasupra sos de ciocolata si cirese.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu biscuiţi şi cireşe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

babi5 1

28.06.2014, 13:28

-Licurici- 1

29.06.2015, 07:51

superb

Rahela Velicu 1

22.02.2016, 13:09

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de sarbatoare cu gem asortat