Desert cu ciocolata si capsuni

de Corinuta in Prajituri, 10 Iul 2011 | 22794 vizualizari

COMENTARII (98)

Maria68 1

11.11.2012, 10:24

Minunat!!!!!

Corinuta 1

11.11.2012, 10:49

angyb 1

11.11.2012, 12:23

Corinuta 1

11.11.2012, 13:32

drkata 1

04.04.2013, 20:30

Arata foarte bine si as vrea sa l fac numai va rog spuneti mi si mie ce fel de branza se foloseste, multumesc

Corinuta 1

05.04.2013, 12:12

Multumesc! Am folosit branza dulce de vaci.

Tuxedo 1

06.04.2013, 22:34

arata super mega ultra!

Valclaudia 1

10.07.2013, 06:40

Doamneee ,Corino! Arata MI-NU-NAT!!!

Corinuta 1

10.07.2013, 08:45

Multumesc Clau, a fost si foarte bun!

nilgun 1

07.09.2013, 22:35

minunat

Gabrielle_Gabi 1

07.09.2013, 23:11

Ce minunatieeee !

Luiza93 1

08.09.2013, 00:51

Poti sa-mi spui te rog ce fel de branza ai folosit?.. Tare mult doresc sa fac si eu aceasta reteta(ca si multe altele incercate), numai ca am o nelamurire in privinta branzei. Multumesc! Iar site-ul este de nota maxima. Multumesc inca o data !

nadea68 1

08.09.2013, 09:02

super buna !!!

bursuc24 1

08.09.2013, 10:11

Luiza93 eu am facut tortul cu mascarpone

Corinuta 1

08.09.2013, 12:02

Multumesc Nilgun!

Corinuta 1

08.09.2013, 12:03

Gaby, esti tare draguta!

Corinuta 1

08.09.2013, 12:04

Luiza, am folosit braza slaba de vaci pe care am mixat-o cu smantana cu mixerul vertical pana a devenit cremoasa. Daca gasest,i poti folosi crema de branza (gen Philadelfia) care nu mai trebuie mixata cu smantana.

Corinuta 1

08.09.2013, 12:05

Nadea, multumesc scumpo!

Luiza93 1

08.09.2013, 22:09

Multumesc frumos de ajutor (Corina & bursuc24) de abea astept sa o incerc . Multa sanatate si la cat mai multe retete bune

Corinuta 1

08.09.2013, 22:34

Multumesc Luiza, iti doresc spor la treaba si sper sa-ti placa!

hpsin666 1

13.12.2013, 16:26

salutare tuturor
cum ati reusit sa integrati biscuitii in doar 100gr de unt? e prima mea reteta si nu am reusit decat cu 200gr unt. e gresit? acum e la frigi. sper sa iasa bun. nu de alta dar este cadoul meu pt o persoana scumpa si nu as vrea da dau gres.
multumesc

diaconta 1

13.12.2013, 16:45

Hpsin666,cred ca nu-i nimic gresit daca ai considerat ca e nevoie de mai mult unt,asta depinde si de biscuitii folositi.
Si eu folosesc mai mult unt decat alte persoane pentru biscuiti.
Ideea e sa nu fie baza de biscuiti prea moale si sa-ti sustina crema.
Sper sa reusesti sa impresionezi acea persoana draga cu desertul,cu siguranta va aprecia efortul daca nu va iesi chiar perfect.

Ancutsa 1

20.05.2020, 15:44

Arata tare bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura bicolora cu fructe