Desert cu ciocolata si capsuni

de Corinuta in Prajituri, 10 Iul 2011 | 20185 vizualizari

 

Te lingi pe bot si mananci pana nu mai poti, cam asta as putea spune despre acest desert. Si pentru ca am ajuns - cu greu ce-i drept - la reteta cu nr. 300, va servesc pe toti cu o feliuta!

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti
  • 30 g cacao
  • 100 g unt moale
  • 350 g branza
  • 150 g smantana
  • 500 ml frisca
  • 100 g ciocolata alba
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 plic gelatina
  • 50 g ciocolata alba
  • 250 g capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ciocolata si capsuni:

Se macina biscuitii, se amesteca cu cacaua si untul si se intinde in miniforme cu pereti detasabili sau intr-o forma mare de tort cu diametrul 26 cm.


Se mixeaza bine branza cu smantana pana devine cremoasa. Se bate spuma tare 200 ml frisca lichida si se adauga crema de branza, apoi se imparte in 3 parti aprox. egale.


Se pregateste gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se imparte in 3. Se topeste ciocolata alba in 100 ml frisca lichida calda, se amesteca cu o parte de gelatina si o parte crema si se toarna in forma, apoi se da la frigider.


Se topeste ciocolata cu lapte in 100 ml frisca calda, se amesteca cu o parte gelatina si cu o parte crema, apoi se toarna in forma. Se procedeaza la fel si cu ciocolata neagra si se da la frigider.


Se spala capsunile, se lasa intregi sau se feliaza. Se razuie ciocolata alba si se presara peste desert, apoi se orneaza cu capsuni.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (98)

hpsin666 1

13.12.2013, 16:26

salutare tuturor
cum ati reusit sa integrati biscuitii in doar 100gr de unt? e prima mea reteta si nu am reusit decat cu 200gr unt. e gresit? acum e la frigi. sper sa iasa bun. nu de alta dar este cadoul meu pt o persoana scumpa si nu as vrea da dau gres.
multumesc

diaconta 1

13.12.2013, 16:45

Hpsin666,cred ca nu-i nimic gresit daca ai considerat ca e nevoie de mai mult unt,asta depinde si de biscuitii folositi.
Si eu folosesc mai mult unt decat alte persoane pentru biscuiti.
Ideea e sa nu fie baza de biscuiti prea moale si sa-ti sustina crema.
Sper sa reusesti sa impresionezi acea persoana draga cu desertul,cu siguranta va aprecia efortul daca nu va iesi chiar perfect.

Ancutsa 1

20.05.2020, 15:44

Arata tare bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si nuca - La multi ani bucataras.ro