Biscuiti vitrati

de MyFancyCake in Prajituri, 12 Ian 2012 | 1251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina,
  • 75 gr unt,
  • 1 ou,
  • 100 gr zahar,
  • 1/2 lingurita bicarbonat,
  • un praf de sare,
  • 1 lingurita esenta de vanilie,
  • coaja rasa de la o portocale,
  • dropsuri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti vitrati:

Mixam untul aflat la temperatura camerei cu zaharul si cu oul. Adaugam vanilia, coaja rasa de portocala, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si faina.

Framantam bine si mai adaugam cate o lingura de faina (daca este cazul) pentru a obtine un aluat nelipicios.

Lasam aluatul la frigider 1 ora.

Intindem o foaie groasa de 30 mm si decupam diverse forme. Eu am decupat ursuleti, braduti, inimoioare, stelute, fulgi de nea.

Punem dropsurile intr-o punga si le sfaramam cu ajutorul unui sucitor.

Umplem mijlocul biscuitilor cu praf magic de dropsuri.

Coacem fursecurile la 170 grade Celsius timp de 10 - 12 minute.

Le lasam la racit in tava apoi le mutam pe un platou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti vitrati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

madi_marin 1

12.01.2012, 19:31

super!...

adry88 1

12.01.2012, 20:46

un biscuite si pt mn te rog

Bya Ralu 1

17.01.2012, 09:45

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Batoane de ciocolata