Desert de vanilie la cupă

de ionix in Prajituri, 19 Mar 2012 | 5162 vizualizari

 

Ceva simplu și gustos.

 

INGREDIENTE

  • cremă de vanilie
  • frișcă
  • 800 g compot de vișine fără sâmburi
  • 2 kiwi
  • mini-pișcoturi rotunde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de vanilie la cupă:

Rețeta cremei de vanilie o găsiți AICI (dar faceți crema în cantități mai mici, în funcție de câte cupe faceți). Puteți face crema, o depozitați în frigider iar când vin musafiri faceți doar asamblarea. Se strecoară vișinele din compot iar sucul de vișine se pune într-un alt vas.

Asamblarea: un strat din pișcoturi înmuiate în sucul de vișine-cremă+vișine- pișcoturi înmuiate-cremă+vișine-frișcă-kiwi. Se lasă 2-3 minute la rece iar apoi se servește.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de vanilie la cupă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

MIUTA 1

21.03.2012, 13:36

Cred ca e delicios si arata "beton"

ionix 1

22.03.2012, 08:40

@Miuta... Chiar e foarte bun. Mersic!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:24

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine