Desert diplomat cu piscoturi

de Criss in Torturi, 29 Dec 2010 | 49769 vizualizari

COMENTARII (26)

lia maria 1

29.12.2010, 16:19

Arata demential

Dana Cristea - pusikmea 1

29.12.2010, 16:19

ela 1

29.12.2010, 16:25

ma omori cu dulciurile tale

corina241 1

29.12.2010, 16:27

foarte bun

cec 1

29.12.2010, 16:29

asta e si reteta mea, care o folosesc, e fff buna

La Ancuta 1

29.12.2010, 17:24

MIUTA 1

29.12.2010, 17:48

Criss 1

29.12.2010, 18:56

Multumesc dragele mele.

Criss 1

29.12.2010, 18:57

Ela, n-am de gand sa va omor.
Dar ma bucur mult ca va plac retetele mele.

adriana_bobu 1

29.12.2010, 20:42

exceptional!....5

lacrimioara 1

29.12.2010, 22:23

arata senzational vrau si eu o felie dar la cum arata sigur nu mai e

nadina73 1

30.12.2010, 10:34

Esti grozava Criss imi place tot ce pregatesti tu uite am facut si eu http://www.bucataras.ro/retete/11495/tort-diplomat-cu-capsuni-64.html sau asa http://www.bucataras.ro/retete/10160/tort-de-portocale-fara-coacere.html sau ar mai fi........hai ca nu le mai pun Sarbatori fericite

Criss 1

30.12.2010, 11:20

Adriana, multumesc mult.

Criss 1

30.12.2010, 11:20

Lacrimioara, din pacate nu am dar cu siguranta am sa mai fac. Pana acum in fiecare an faceam tort diplomat de revelion. Anul acesta am in plan altfel de tort.

Criss 1

30.12.2010, 11:22

Nadina, pai tu vorbesti? Cand ai facut atatea minunatii? Tu esti grozava, cu 700 de retete postate.

lilik 1

30.12.2010, 12:02

oauuuu eu nu am facut niciodata diplomat asa ca salvez reteta si o incerc

MotanLaOale 1

30.12.2010, 12:10

bun si foarte frumos

tanyapatap 1

30.12.2010, 19:09

RuxyRux 1

30.12.2010, 19:11

Jos palaria...arata minunat Criss!

Criss 1

01.01.2011, 11:18

Multumesc Lilik.
Se face foarte usor si e un tort foarte gustos.

Criss 1

01.01.2011, 11:18

Multumesc Motane.

Criss 1

01.01.2011, 11:18

Tanya, Ruxy

ELENI 1

16.03.2012, 14:24

Super Criss,felicitari.Azi il pun in practica dar pot sa inlocuiesc fructele nu?Sotul meu prefera capsunile.MERGE?

CretuValentina 1

12.06.2019, 10:51

Aurelia 07_07 1

14.12.2019, 16:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de mascarpone